O NAMA

SERVIS RAČUNALA ŠIBENIK

Tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom ujedinio se kako bi svojim korisnicima pružio najbolju uslugu servisa i odražavanja računala i laptopa napodručju Šibenika.

Sve usluge na jednom mjestu

Čišćenje i održavanje računala

Sigurno ćete naći upute kako to napraviti, ali ako sami otvarate laptop, poništavate njegovu garanciju. Nemojte riskirati već prepustite vaš laptop u naše ruke. Laptop će vam biti čist kao da je tek izašao iz prodavaonice.

Instalacija Windowsa

Ako razmišljate na koji operativni sustav prijeći, vjerujemo da Windows 10 odgovara zahtjevima koje pred njega stavlja današnje vrijeme. Windows 7 je operativni sustav koji će poslužiti kao primjer mnogima koji će tek doći. Iako je star čitavo jedno desetljeće, godine nisu ostavile traga na njegovim performansama. Za koji god sustav da se odlučite, mi ćemo vam ga instalirati na vaše računalo. Ako imate još pitanja ili nedoumica, naše osoblje je tu da vas sasluša i pomogne u odluci.

Servis tvrdog diska i matične ploče

Najčešći oblik kvara na hard disku je mehaničkog tipa. Kada govorimo o mehaničkim kvarovima, tada prvenstveno treba spomenuti oštećenje površine diska, kvar elektronike te oštećenu magnetsku glavu.

Informatičke usluge

Ostale usluge koje nisu nabrojene u cjeniku, također se možete obratiti nama. Tu smo da vam pomognemo za sve što vam je potrebno.

Zamjena ekrana

Popravljamo sve vrste kvarova (uključujući zamjene zaslona). Detaljnim čišćenjem vraćamo Vaše uređaje u TOP formu.

Izrada Web Stranica

Možda mislite da branša u kojoj radite nije plodna za web stranice, ali tako misle i vaši konkurenti. Zašto ne biste bili korak ispred njih i zauzeli svoje mjesto na internetu? Živimo u 21.stoljeću, sve što trebamo tražimo na internetu. Zakoračite u 21.stoljeće, prezentirajte sebe i svoj rad na svojoj web stranici, a nama prepustite njezinu izradu.

Trebate usluge popravka vašeg računala ili laptopa?

Obratite se stručnjacima

Scroll to top