USLUGE

Čime se bavimo?

Sigurno ste čuli kako računala treba čistiti od prašine. Pomislili ste kako je to je jednostavno, ali niste bili sigurni odakle krenuti? 

Za početak je vrlo bitno održavati čistoću prostora u kojem se nalazi računalo. Redovito brisanje radnog stola od prašine može učiniti čuda za vaše računalo. Ne kaže se uzalud: “Bolje spriječiti nego liječiti”.

Ako razmišljate na koji operativni sustav prijeći, vjerujemo da Windows 10 odgovara zahtjevima koje pred njega stavlja današnje vrijeme. 
Windows 7 je operativni sustav koji će poslužiti kao primjer mnogima koji će tek doći. Iako je star čitavo jedno desetljeće, godine nisu ostavile traga na njegovim performansama.

Jesen. Divno doba koje savršeno paše nakon užurbanog ljeta.
Možda ste tek sada probudili računalo iz ljetnog sna. Možda ste ga koristili cijelo vrijeme. Bez obzira u koju skupinu spadate možete učiniti nešto dobro za svoje računalo (sebe).Očistiti ga.
Ne mislimo samo na fizičko čišćenje. Mislimo na kompletno unutarnje i vanjsko čišćenje računala. Jako je jednostavno, a kada završite biti ćete si zahvalni.

Uzeli ste novo računalo i obećali sebi da ćete ga čuvati bolje od prethodnog? Opremili ste ga antivirusima, ažurirali sve što je trebalo i koristite ga bez problema. No,što ako računalo otkaže poslušnost i ugasi se? Što ako duže treba disku da učita file nego što kornjači treba da završi utrku?Ne brinite,
imamo rješenje za vaše probleme.

Imate svoj obrt ili privatnu radnju i želite naći više korisnika? Kako to učiniti?

Vrijeme je da počnete razmišljati o tome da napravite svoju web stranicu. Prema zadnjim istraživanjima gotovo 38% korisnika pronađe put do malih OPG-ova ili privatnika upravo preko weba. Ako ste odgađali izradu svoje stranice, ovaj podatak bi vas trebao gurnuti u tom smjeru.

Scroll to top